• Hemelhoeve, a match made in heaven!
  • T 03 346 66 66 | E info@hemelhoeve.be

WILDAVOND

30 NOVEMBER 2021

Een feest voor alle zintuigen

 

Op dinsdag 30 november om organiseert de Hemelhoeve een culinaire wandeling doorheen de geneugten van het wildseizoen.
De deuren openen om 18u00.

Chef Kevin en zijn team trakteren u op een 6-gangen degustatiemenu met aangepaste wijnen waarbij u de typische smaken van het jachtseizoen zal kunnen ervaren.
Dit culinair hoogstandje bestaat enkel uit ingrediënten die op dit moment op hun top zijn.

Bij elk gerecht serveren wij zorgvuldig uitgekozen wijnen waardoor uw smaakpalet nog meer verwend zal worden.
Erwin en zijn team (Wijnen Moniez) zullen u tijdens het schenken op bevlogen wijze de typische kenmerken van elke wijn toelichten.

De avond wordt opgeluisterd door de Koninklijke Jachthoornkring “Jagermeesters van Sint-Hubertus” uit Brasschaat.

WILD DEGUSTATIEMENU

Baars

Met beukenzwam, bouchonmosselen en orange

Pinot Grigio – Cantina Raucedo – Friuli – Italia

 

 

Foie gras

Impressie met rode biet en kweeperen

Gros Manseng – Cambos – Gers – Sud-Ouest – France

 

 

Sorbet

Pastille van yuzu en calamansi

 

 

 

Fazant

Fine champagne

Vacqueras Blanc – Côtes du Rhône – France

 

 

Hert

Met spitskool, pied bleu en bouchon

Gigondas – Côtes du Rhône – France

Via Nostrum – Saint-Chinian – Languedoc – France

 

 

Popcorn Time

Mousse van witte chocolade en caramel

 

INSCHRIJVEN

WIJNDEGUSTATIE

ANDERE SPECIALS

Operation Hours
OPEN: Tuesday through Saturday
LUNCH: 11:30 a.m.–2 p.m.
DINNER: 6–9:30 p.m.

BOUNTY LOUNGE: Tuesday through Friday 11:30 a.m.–1 p.m. 6–8 p.m.
Bellen