De 6 basisregels
Stel uw bezoek uit als u ziektesymptomen heeft.
Was regelmatig uw handen, ook tijdens uw bezoek.
Houd 1,5m afstand van ons personeel en andere klanten.
Beperk uw verplaatsingen in onze horecazaak.
Niezen of hoesten doet u best in uw elleboog of in een papieren zakdoek.
Betaal zoveel mogelijk met de kaart.
|
Persoonlijke bescherming
Voor de klanten
Persoonlijke handgel zakjes
Tafels op min. 1,5m afstand
Voor het personeel
Dagelijkse temperatuurafname aan de inkom
Mondmasker
Handbescherming
Het keukenpersoneel voldoet aan de coronaregels (afstand en persoonlijke regels)
|
Ontvangst
Kom binnen aan de linkerzijde van de inkom. Onze baliemedewerker zal uw temperatuur afnemen (gezicht).
Reinig uw handen bij het binnenkomen. Aan de inkom staan handgel flacons.
Houd uw jas bij u. De vestiaire mag nog niet gebruikt worden.
U wordt naar de tafel begeleid.
|
Bediening
Kelners bedienen u met gezichtsbescherming.
Blijf zoveel mogelijk aan tafel (in de bubbel).
Toiletbezoek is mogelijk. Volg de pijlen om de afstand te behouden. De handblazers mogen niet gebruikt worden. Gebruik in de plaats de papieren handdoekjes. Gooi deze in de voorziene afvalbakjes.
|
Vertrek
Betalingen geschieden bij voorkeur elektronisch.
Houd links aan. Zo bewaart u de maximale afstand.
|