• Hemelhoeve, a match made in heaven!
  • T 03 346 66 66 | E info@hemelhoeve.be

EEN TAFEL BOEKEN

HEMELHOEVE

WELKOM OP ONZE RESERVERINGSPAGINA!

Door de coronamaatregelen zijn wij ook genoodzaakt om e nodige aanpassingen door te voeren.

De coronaregels vindt u hieronder. Eén van de belangrijkste aanpassingen zijn de openings- en de reserveringsuren. Tijdens het weekend (vr-za-zo) wordt er met 2 avondshiften gewerkt. Op weekdagen blijft dit 1 shift. Een tweede aanpassing zijn de reserveringsuren. Reservaties kunnen tot een bepaald uur. Enkel zo kunnen we u genoeg tijd garanderen om aangenaam te eten. Wij danken u voor uw begrip.

OPENINGSUREN

Dagdeel Uurspanne Reserveren tussen
Ochtend 09u00-11u30

9u00 en 10u30

Lunch en namiddag 12u00-17u00

12u00 en 15u30

Avond (ma-do) *
17u00-24u00

17u00 en 21u00

Avond (vr-zo) vroeg **
17u00-20u00

17u00 en 18u30

Avond (vr-zo) laat **
20u00-24u00

20u00 en 21u00

 

* 1 shift tijdens de weekdagen (maandag tot en met donderdag)
** 2 shiften tijdens de weekend (vrijdag tot en met zondag)

WELKOM OP ONZE RESERVERINGSPAGINA!

Door de coronamaatregelen zijn wij ook genoodzaakt om e nodige aanpassingen door te voeren.

De coronaregels vindt u hieronder. Eén van de belangrijkste aanpassingen zijn de openings- en de reserveringsuren. Tijdens het weekend (vr-za-zo) wordt er met 2 avondshiften gewerkt. Op weekdagen blijft dit 1 shift. Een tweede aanpassing zijn de reserveringsuren. Reservaties kunnen tot een bepaald uur. Enkel zo kunnen we u genoeg tijd garanderen om aangenaam te eten. Wij danken u voor uw begrip.

OPENINGSUREN

Dagdeel Uurspanne Reserveren tussen
Ochtend 09u00-11u30

9u00 en 10u30

Lunch en namiddag 12u00-17u00

12u00 en 15u30

Avond (ma-do) *
17u00-24u00

17u00 en 21u00

Avond (vr-zo) vroeg **
17u00-20u00

17u00 en 18u30

Avond (vr-zo) laat **
20u00-24u00

20u00 en 21u00

 

* 1 shift tijdens de weekdagen (maandag tot en met donderdag)
** 2 shiften tijdens de weekend (vrijdag tot en met zondag)

CORONAREGELS

Aangepaste openingsuren

  • maandag t/m donderdag: 12u00-24u00
  • vrijdag t/m zondag: 09u00 – 24u00

Persoonlijke bescherming

Klanten

  • Persoonlijke handgel zakjes
  • Tafels op min. 1,5m afstand
Personeel

  • Dagelijkse temperatuurafname aan de inkom
  • Mondmasker
  • Handbescherming
  • Het keukenpersoneel voldoet aan de coronaregels (afstand en persoonlijke regels)
Ontvangst

  • Kom binnen aan de linkerzijde van de inkom. Onze baliemedewerker zal uw temperatuur afnemen (gezicht).
  • Reinig uw handen bij het binnenkomen. Aan de inkom staan handgel flacons.
  • Houd uw jas bij u. De vestiaire mag nog niet gebruikt worden.
  • U wordt naar de tafel begeleid.
Bediening

  • Kelners bedienen u met gezichtsbescherming.
  • Blijf zoveel mogelijk aan tafel (in de bubbel).
  • Toiletbezoek is mogelijk. Volg de pijlen om de afstand te behouden. De handblazers mogen niet gebruikt worden. Gebruik in de plaats de papieren handdoekjes. Gooi deze in de voorziene afvalbakjes.
Vertrek

  • Betalingen geschieden bij voorkeur elektronisch.
  • Houd links aan. Zo bewaart u de maximale afstand.
De 6 basisregels

  1. Stel uw bezoek uit als u ziektesymptomen heeft.
  2. Was regelmatig uw handen, ook tijdens uw bezoek.
  3. Houd 1,5m afstand van ons personeel en andere klanten.
  4. Beperk uw verplaatsingen in onze horecazaak.
  5. Niezen of hoesten doet u best in uw elleboog of in een papieren zakdoek.
  6. Betaal zoveel mogelijk met de kaart.



UW TAFEL RESERVEREN

CORONAREGELS

Aangepaste openingsuren

  • maandag t/m donderdag: 12u00-24u00
  • vrijdag t/m zondag: 09u00 – 24u00

Persoonlijke bescherming

Klanten

  • Persoonlijke handgel zakjes
  • Tafels op min. 1,5m afstand
Personeel

  • Dagelijkse temperatuurafname aan de inkom
  • Mondmasker
  • Handbescherming
  • Het keukenpersoneel voldoet aan de coronaregels (afstand en persoonlijke regels)
Ontvangst

  • Kom binnen aan de linkerzijde van de inkom. Onze baliemedewerker zal uw temperatuur afnemen (gezicht).
  • Reinig uw handen bij het binnenkomen. Aan de inkom staan handgel flacons.
  • Houd uw jas bij u. De vestiaire mag nog niet gebruikt worden.
  • U wordt naar de tafel begeleid.
Bediening

  • Kelners bedienen u met gezichtsbescherming.
  • Blijf zoveel mogelijk aan tafel (in de bubbel).
  • Toiletbezoek is mogelijk. Volg de pijlen om de afstand te behouden. De handblazers mogen niet gebruikt worden. Gebruik in de plaats de papieren handdoekjes. Gooi deze in de voorziene afvalbakjes.
Vertrek

  • Betalingen geschieden bij voorkeur elektronisch.
  • Houd links aan. Zo bewaart u de maximale afstand.
De 6 basisregels

  1. Stel uw bezoek uit als u ziektesymptomen heeft.
  2. Was regelmatig uw handen, ook tijdens uw bezoek.
  3. Houd 1,5m afstand van ons personeel en andere klanten.
  4. Beperk uw verplaatsingen in onze horecazaak.
  5. Niezen of hoesten doet u best in uw elleboog of in een papieren zakdoek.
  6. Betaal zoveel mogelijk met de kaart.



UW TAFEL RESERVEREN

Operation Hours
OPEN: Tuesday through Saturday
LUNCH: 11:30 a.m.–2 p.m.
DINNER: 6–9:30 p.m.

BOUNTY LOUNGE: Tuesday through Friday 11:30 a.m.–1 p.m. 6–8 p.m.
Call Now ButtonBellen