• Hemelhoeve, a match made in heaven!
  • T 03 346 66 66 | E info@hemelhoeve.be

EEN TAFEL BOEKEN

HEMELHOEVE

CORONAREGELS UPDATE

Beste klant

U heeft het wellicht al zelf vernomen. De federale overheid heeft beslist om vanaf maandag 19 oktober de horeca in het ganse land te sluiten.

Met tegenzin zullen wij tot nader order deze maatregel nakomen. Bijgevolg zijn alle geboekte reservaties tot 30 oktober met zekerheid geannuleerd. 

Wij hopen u binnenkort terug te mogen verwelkomen.

(laatste update: 17 oktober 2020)

WELKOM OP ONZE RESERVERINGSPAGINA!

Door de recente coronamaatregelen zijn wij ook genoodzaakt om de nodige aanpassingen door te voeren.

De coronaregels vindt u hieronder. Eén van de belangrijkste aanpassingen zijn de openings- en de reserveringsuren. Zo wordt er tijdens het weekend (vr-za-zo) met 2 avondshiften gewerkt. Op weekdagen blijft dit 1 shift.

Daarnaast zijn de reserveringsuren ingeperkt zodat we u genoeg tijd kunnen garanderen. Wij danken u voor uw begrip.

OPENINGSUREN

Dagdeel Uurspanne Reserveren tussen
Ochtend (za-zo)
09u00-11u30

9u00 en 10u30

Lunch en namiddag (ma-zo)
12u00-17u00

12u00 en 15u30

Avond (ma-do) *
17u00-23u00

17u00 en 21u00

Avond (vr-zo) vroeg **
17u00-20u00

17u00 en 18u00

Avond (vr-zo) laat **
20u00-23u00

20u00 en 21u00

 

* 1 shift op maandag tot en met donderdag
** 2 shiften op vrijdag tot en met zondag

WELKOM OP ONZE RESERVERINGSPAGINA!

Door de recente coronamaatregelen zijn wij ook genoodzaakt om de nodige aanpassingen door te voeren.

De coronaregels vindt u hieronder. Eén van de belangrijkste aanpassingen zijn de openings- en de reserveringsuren. Zo wordt er tijdens het weekend (vr-za-zo) met 2 avondshiften gewerkt. Op weekdagen blijft dit 1 shift.

Daarnaast zijn de reserveringsuren ingeperkt zodat we u genoeg tijd kunnen garanderen. Wij danken u voor uw begrip.

OPENINGSUREN

Dagdeel Uurspanne Reserveren tussen
Ochtend (za-zo)
09u00-11u30

9u00 en 10u30

Lunch en namiddag (ma-zo)
12u00-17u00

12u00 en 15u30

Avond (ma-do) *
17u00-23u00

17u00 en 21u00

Avond (vr-zo) vroeg **
17u00-20u00

17u00 en 18u00

Avond (vr-zo) laat **
20u00-23u00

20u00 en 21u00

 

* 1 shift op maandag tot en met donderdag
** 2 shiften op vrijdag tot en met zondag

CORONAREGELS

Aangepaste openingsuren

  • maandag t/m vrijdag: 12u00-23u00
  • zaterdag en zondag: 09u00 – 23u00

Persoonlijke bescherming

Klanten

  • Persoonlijke handgel zakjes
  • Tafels op min. 1,5m afstand
Personeel

  • Dagelijkse temperatuurafname aan de inkom
  • Mondmasker
  • Handbescherming
  • Het keukenpersoneel voldoet aan de coronaregels (afstand en persoonlijke regels)
Ontvangst

  • Kom binnen aan de linkerzijde van de inkom. Onze baliemedewerker zal uw temperatuur afnemen (gezicht).
  • Reinig uw handen bij het binnenkomen. Aan de inkom staan handgel flacons.
  • Houd uw jas bij u. De vestiaire mag nog niet gebruikt worden.
  • U wordt naar de tafel begeleid.
Bediening

  • Kelners bedienen u met gezichtsbescherming.
  • Blijf zoveel mogelijk aan tafel (in de bubbel).
  • Toiletbezoek is mogelijk. Volg de pijlen om de afstand te behouden. De handblazers mogen niet gebruikt worden. Gebruik in de plaats de papieren handdoekjes. Gooi deze in de voorziene afvalbakjes.
Vertrek

  • Betalingen geschieden bij voorkeur elektronisch.
  • Houd links aan. Zo bewaart u de maximale afstand.
De 6 basisregels

  1. Stel uw bezoek uit als u ziektesymptomen heeft.
  2. Was regelmatig uw handen, ook tijdens uw bezoek.
  3. Houd 1,5m afstand van ons personeel en andere klanten.
  4. Beperk uw verplaatsingen in onze horecazaak.
  5. Niezen of hoesten doet u best in uw elleboog of in een papieren zakdoek.
  6. Betaal zoveel mogelijk met de kaart.



UW TAFEL RESERVEREN

CORONAREGELS

Aangepaste openingsuren

  • maandag t/m vrijdag: 12u00-23u00
  • zaterdag en zondag: 09u00 – 23u00

Persoonlijke bescherming

Klanten

  • Persoonlijke handgel zakjes
  • Tafels op min. 1,5m afstand
Personeel

  • Dagelijkse temperatuurafname aan de inkom
  • Mondmasker
  • Handbescherming
  • Het keukenpersoneel voldoet aan de coronaregels (afstand en persoonlijke regels)
Ontvangst

  • Kom binnen aan de linkerzijde van de inkom. Onze baliemedewerker zal uw temperatuur afnemen (gezicht).
  • Reinig uw handen bij het binnenkomen. Aan de inkom staan handgel flacons.
  • Houd uw jas bij u. De vestiaire mag nog niet gebruikt worden.
  • U wordt naar de tafel begeleid.
Bediening

  • Kelners bedienen u met gezichtsbescherming.
  • Blijf zoveel mogelijk aan tafel (in de bubbel).
  • Toiletbezoek is mogelijk. Volg de pijlen om de afstand te behouden. De handblazers mogen niet gebruikt worden. Gebruik in de plaats de papieren handdoekjes. Gooi deze in de voorziene afvalbakjes.
Vertrek

  • Betalingen geschieden bij voorkeur elektronisch.
  • Houd links aan. Zo bewaart u de maximale afstand.
De 6 basisregels

  1. Stel uw bezoek uit als u ziektesymptomen heeft.
  2. Was regelmatig uw handen, ook tijdens uw bezoek.
  3. Houd 1,5m afstand van ons personeel en andere klanten.
  4. Beperk uw verplaatsingen in onze horecazaak.
  5. Niezen of hoesten doet u best in uw elleboog of in een papieren zakdoek.
  6. Betaal zoveel mogelijk met de kaart.



UW TAFEL RESERVEREN

Operation Hours
OPEN: Tuesday through Saturday
LUNCH: 11:30 a.m.–2 p.m.
DINNER: 6–9:30 p.m.

BOUNTY LOUNGE: Tuesday through Friday 11:30 a.m.–1 p.m. 6–8 p.m.
Call Now ButtonBellen