• Hemelhoeve, a match made in heaven!
  • T 03 346 66 66 | E info@hemelhoeve.be

VACATURES

Een job in de Hemelhoeve, iets voor jou?

TOPLOCATIE – TOPFOOD – TOPTEAM

Welkom in de Hemelhoeve

Een uniek horeca-project in het centrum van Brasschaat

De Hemelhoeve draait ondertussen op volle toeren.
Ben je een ervaren rot in het vak die toe is aan een nieuwe horeca uitdaging of wil je je carrière een nieuwe wending geven, dan ben je bij ons aan het goede adres.
Wat verwachten we van jou?

  • Gasten een toptijd bezorgen door jouw persoonlijke service is geen job, it’s a way of life.
  • Je bent een aangenaam persoon, vlot in de omgang en attent voor de mensen rondom jou.
  • Problemen los je op, uitdagingen ga je aan en klantentevredenheid geeft je een “wauw”-gevoel.
  • Je voelt je goed in een gestructureerde en georganiseerde omgeving en met jouw inzet til je het ganse team tot een hoger niveau.
  • Je hebt mogelijk al kennis en/of ervaring in de sector, maar je hebt vooral veel zin om deze kans met beide handen te grijpen en, samen met het ganse team, van dit fantastisch horeca-verhaal een écht succes te maken.

Ben je geïnspireerd? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en vul het sollicitatieformulier onderaan deze pagina in.

Zit je functie er niet bij maar wens je toch te solliciteren? Dat kan, spontane sollicitaties mogen uiteraard ook!

Tot binnenkort!
Het Hemelhoeve team

We hebben op dit moment ... vacatures.

4

 

 

 

 

 

 

LOPENDE VACATURES

TAKENPAKKET

Je assisteert de chef-kok bij:

  • het opstellen en uitwerken van menu’s, samenstellen van gerechten
  • het organiseren en coördineren van de werkzaamheden van het keukenpersoneel en het plannen van de activiteiten en bereidingen
  • het superviseren en instructies geven aan de hulp-koks, commis en ander keukenpersoneel
  • het opleiden en begeleiden van de medewerkers
  • het calculeren, opmaken, doorgeven en controleren van bestellingen en leveringen, het controleren van het voorraadbeheer, verbruik/verlies.
  • het controleren van de keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereidingen, bewaring, schoonmaak
  • het vervangen van het keukenpersoneel bij afwezigheid (de sous-chef kent alle bereidingen en structuur binnen de keuken) of inspringen tijdens piekperiodes, assisteren bij alle keukenactiviteiten, meewerken aan bereidingen
  • het waarborgen van de kwaliteit en smaak
  • het respecteren van de keukenwetten, toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Je bent verantwoordelijk voor assistentie bij:

  • calculatie en samenstelling van gerechten
  • efficiënte werkorganisatie en coaching van het keukenpersoneel
  • kwalitatieve en prijsbewust inkoop
  • beoordeling van de kwaliteit van de levensmiddelen en andere producten
  • correct en hygiënisch bereiden van gerechten waarbij kwaliteit van het eten, smaak en presentatie bewaakt worden
  • naleven van richtlijnen met betrekking tot portionering of grammages
  • respecteren van gebudgetteerde productiekosten, grondstoffenverbruik, rendement, opsporen van afwijkingen en zoeken naar alternatieven
  • toezicht op hygiëne en veiligheid, contrôle afvalverwarking en bewaring
  • operationaliteit en onderhoud keukenmateriaal
  • administratie

Als sous-chef rapporteer je binnen de hemelhoeve aan de chef-kok

TAKENPAKKET

  • Je staat in voor de mise en place achter de bar.
  • Je voorziet voldoende stock in de frigo’s achter de bar en zorgt voor een ordelijke en duidelijke stockruimte.
  • Je staat in voor het bereiden van zowel warme als koude dranken op bestelling.
  • Na de service zorg je voor een ordelijke en nette bar.
  • Je bent communicatief naar je collega’s.

Als sous-chef rapporteer je binnen de hemelhoeve aan de chef-kok

TAKENPAKKET

Je assisteert de chef-kok :

voor de dienst

  • Je verzorgt de mise-en-place van de warme en koude gerechten.
  • Je braadt vlees, vis en gevogelte.
  • Je bereidt allerlei sauzen en garnituur.

tijdens de dienst

  • Je bereidt en werkt gerechten af volgens bestelling, respecteert hierbij een bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode en werkorganisatie.
  • Je schikt en garneert de gerechten op borden, schotels of plaatst ze in warmwaterbaden, respecteert portionering van de verschillende maaltijdcomponenten.
  • Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden.
  • Je geeft eventueel instructies aan helpend keukenpersoneel.

na de dienst

  • Je ruimt de keuken op.
  • Je controleert en verwerkt voedseloverschotten.
  • Je controleert kwaliteit en versheid van producten.
  • Je zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen.
  • Je houdt koelkast en diepvries ordelijk en schoon.
  • Je controleert voorraad en geeft eventuele bestellingen door.
  • Je maakt werkinstrumenten en werkplaats schoon.
  • Je staat in voor orde en netheid en veiligheid in de keuken.
  • Je signaleert storingen en defecten.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • de efficiënte werkorganisatie van de keuken.
  • de mise-en-place en bereiden van gerechten volgens aangegeven assortiment of bestelling.
  • enige creativiteit bij het schikken en presenteren van schotels en salades of strikt conform technische fiches.
  • het respecteren van bepaalde portionering.
  • de versheid en kwaliteit van grondstoffen en producten; hanteert FIFO-systeem voor voorraadbeheer.
  • de hygiënische bereidingen en bewaring.
  • de hygiëne van je werkinstrumenten en werkplaats.

Als hulp-kok(kin) rapporteer je binnen de hemelhoeve aan de chef-kok.

TAKENPAKKET

  • Gasten een toptijd bezorgen door jouw persoonlijke service is geen job, it’s a way of life.
  • Je bent discreet naar, vriendelijk met en hulpvaardig voor de klant.
  • Je controleert continu je tafels op de correctheid|volledigheid van zowel gerecht als drank.
  • Je bent een aangenaam persoon, vlot in de omgang en attent voor de mensen rondom jou.
  • Problemen los je zelf direct op, uitdagingen ga je aan en klantentevredenheid geeft je een “wauw”-gevoel.
  • Je voelt je goed in een georganiseerde omgeving en met jouw inzet til je het ganse team tot een hoger niveau.
  • Je ziet werk en ondersteunt je collega’s waar mogelijk. Het team primeert!
  • Je hebt mogelijk al kennis en/of ervaring in de sector, maar je hebt vooral veel zin om deze kans met beide handen te grijpen en, samen met het ganse team, van dit fantastisch horeca-verhaal een écht succes te maken.

Iets voor jou? Vul dan hieronder je sollicitatieformulier in!

Sollicitatieformulier

SUCCES!

Operation Hours
OPEN: Tuesday through Saturday
LUNCH: 11:30 a.m.–2 p.m.
DINNER: 6–9:30 p.m.

BOUNTY LOUNGE: Tuesday through Friday 11:30 a.m.–1 p.m. 6–8 p.m.
Call Now ButtonBellen