• Hemelhoeve, a match made in heaven!
  • T 03 346 66 66 | E info@hemelhoeve.be

VACATURES

Een job in de Hemelhoeve, iets voor jou?

TOPLOCATIE – TOPFOOD – TOPTEAM

Welkom in de Hemelhoeve

Een uniek horeca-project in het centrum van Brasschaat

De Hemelhoeve draait ondertussen op volle toeren.
Ben je een ervaren rot in het vak die toe is aan een nieuwe horeca uitdaging of wil je je carrière een nieuwe wending geven, dan ben je bij ons aan het goede adres.
Wat verwachten we van jou?

  • Gasten een toptijd bezorgen door jouw persoonlijke service is geen job, it’s a way of life.
  • Je bent een aangenaam persoon, vlot in de omgang en attent voor de mensen rondom jou.
  • Problemen los je op, uitdagingen ga je aan en klantentevredenheid geeft je een “wauw”-gevoel.
  • Je voelt je goed in een gestructureerde en georganiseerde omgeving en met jouw inzet til je het ganse team tot een hoger niveau.
  • Je hebt mogelijk al kennis en/of ervaring in de sector, maar je hebt vooral veel zin om deze kans met beide handen te grijpen en, samen met het ganse team, van dit fantastisch horeca-verhaal een écht succes te maken.

Ben je geïnspireerd? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en vul het sollicitatieformulier onderaan deze pagina in.

Zit je functie er niet bij maar wens je toch te solliciteren? Dat kan, spontane sollicitaties mogen uiteraard ook!

Tot binnenkort!
Het Hemelhoeve team

We hebben op dit moment ... vacatures.

4

laatste update: 26 januari 2022

ACTIEVE VACATURES

VACATURE GEPOST OP 21 FEBRUARI 2022

Functieomschrijving

Functieomschrijving
Om van dit project een écht succes te maken gaan we voor een “topelftal” dat een feilloze bediening kan garanderen waarbij de gast bij zijn/haar vertrek uitkijkt naar een volgend “Hemelhoeve-verwenmoment”.

Om ons topteam samen te stellen rekruteren we gedreven en gepassioneerde team-players.

Waarom willen we jou:

  • Je wil je gasten een toptijd bezorgen door jouw persoonlijke service. Het is voor jou geen job maar it’s a way of life.
  • Je bent een aangenaam persoon, vlot in de omgang en attent voor de mensen rondom jou.
  • Problemen los je op, uitdagingen ga je aan en klantentevredenheid geeft je een “wauw”-gevoel.
  • Je voelt je goed in een gestructureerde en georganiseerde omgeving en met jouw inzet til je het ganse team tot een hoger niveau.
  • Je hebt mogelijk al kennis en/of ervaring in de sector, maar je hebt vooral veel zin om deze kans met beide handen te grijpen om, samen met het ganse team, van dit fantastisch horeca-verhaal een écht succes te maken.

SAMENGEVAT : je hebt liefde voor het vak, fierheid over jouw job en respect voor de gast!

Voor meer informatie surf je naar www.hemelhoeve.be.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

TAKENPAKKET

– voor de dienst

  • mise-en-place van de warme en koude gerechten
  • braden van vlees, vis en gevogelte
  • bereiden van allerlei sauzen en garnituur

– tijdens de dienst

  • bereidt en werkt gerechten af volgens bestelling, respecteert hierbij een bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode en werkorganisatie
  • schikt en garneert de gerechten op borden, schotels of plaatst ze in warmwaterbaden, respecteert portionering van de verschillende maaltijdcomponenten
  • respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
  • geeft eventueel instructies aan helpend keukenpersoneel

– na de dienst

  • ruimt de keuken op
  • controleert en verwerkt voedseloverschotten
  • controleert kwaliteit en versheid van producten
  • zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen
  • houdt koelkast en diepvries ordelijk en schoon
  • controleert voorraad en geeft eventuele bestellingen door
  • maakt werkinstrumenten en werkplaats schoon
  • staat in voor orde en netheid en veiligheid in de keuken
  • signaleert storingen en defecten

– je bent verantwoordelijk voor:

  • efficiënte werkorganisatie van de keuken
  • mise-en-place en bereiden van gerechten volgens aangegeven assortiment of bestelling
  • enige creativiteit bij het schikken en presenteren van schotels en salades of strikt conform technische fiches
  • respecteren van bepaalde portionering
  • versheid en kwaliteit van grondstoffen en producten; hanteert FIFO-systeem voor voorraadbeheer
  • hygiënische bereidingen en bewaring
  • hygiëne werkinstrumenten en werkplaats

Als hulp-kok(kin) rapporteer je binnen de hemelhoeve aan de chef-kok.

Dienstverband: Voltijds

Dienstverband: Voltijds, Onbepaalde duur

VACATURE GEPOST OP 21 FEBRUARI 2022

Functieomschrijving

Om ons keukenteam te versterken, rekruteren we gedreven en gepassioneerde sous-chefs.

Waarom willen we jou:

  • Je wil je gasten een toptijd bezorgen door jouw persoonlijke service. Het is voor jou geen job maar it’s a way of life.
  • Je bent een aangenaam persoon, vlot in de omgang en attent voor de mensen rondom jou.
  • Je werkt ordelijk en gestructureerd.
  • Je bent een echte teamspeler.
  • Problemen los je op, uitdagingen ga je aan en het succesvol afhandelen van elke service geeft je een “wauw”-gevoel.
  • Je voelt je goed in een gestructureerde en georganiseerde omgeving en met jouw inzet til je het ganse team tot een hoger niveau.
  • Je hebt mogelijk al kennis en/of ervaring in de sector, maar je hebt vooral passie voor het vak!

——————–

TAKENPAKKET

je assisteert de chef-kok bij:
• het opstellen en uitwerken van menu’s, samenstellen van gerechten
• het organiseren en coördineren van de werkzaamheden van het keukenpersoneel en het plannen van de activiteiten en bereidingen
• het superviseren en instructies geven aan de hulp-koks, commis en ander keukenpersoneel
• het opleiden en begeleiden van de medewerkers
• het calculeren, opmaken, doorgeven en controleren van bestellingen en leveringen, het controleren van het voorraadbeheer, verbruik/verlies.
• het controleren van de keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereidingen, bewaring, schoonmaak
• het vervangen van het keukenpersoneel bij afwezigheid (de sous-chef kent alle bereidingen en structuur binnen de keuken) of inspringen tijdens piekperiodes, assisteren bij alle keukenactiviteiten, meewerken aan bereidingen
• het waarborgen van de kwaliteit en smaak
• het respecteren van de keukenwetten, toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

je bent verantwoordelijk voor assistentie bij:

• calculatie en samenstelling van gerechten
• efficiënte werkorganisatie en coaching van het keukenpersoneel
• kwalitatieve en prijsbewust inkoop
• beoordeling van de kwaliteit van de levensmiddelen en andere producten
• correct en hygiënisch bereiden van gerechten waarbij kwaliteit van het eten, smaak en presentatie bewaakt worden
• naleven van richtlijnen met betrekking tot portionering of grammages
• respecteren van gebudgetteerde productiekosten, grondstoffenverbruik, rendement, opsporen van afwijkingen en zoeken naar alternatieven
• toezicht op hygiëne en veiligheid, contrôle afvalverwarking en bewaring
• operationaliteit en onderhoud keukenmateriaal
• administratie

Als sous-chef rapporteer je binnen de hemelhoeve aan de chef-kok

Waar hechten we extra belang aan:

• zeer goede organisator die optimale werkorganisatie van het keukenpersoneel en supervisie van de werkzaamheden ter harte neemt
• problem solver: opmerkzaam wat fouten betreft – directe oplossing – invloed op werkeenheid (zowel op operationeel vlak als op vlak van personeel, voorraad, kostenbeheer,
• problem solver: lost problemen zelf op, stelt prioriteiten, zoekt alternatieven, beschikt over zekere vrijheid mits respecteren van een aantal richtlijnen
• goede communicator, net taalgebruik, zowel naar klanten als collega’s toe:
– mondeling: uitwisselen van informatie, geven van richtlijnen en aanwijzingen, dienstverlenend, ondersteunend en beïnvloedend optreden
– schriftelijk: opstellen uurroosters, bestellijsten
– intern: met keukenpersoneel, maître d’hotel, andere interne diensten
– extern: met klanten en leveranciers
– dagelijks overleg
• verzorgd voorkomen en persoonlijke hygiëne
• respecteren van bepaalde normen: beleefdheid, discretie, …
• theoretische en praktische kennis en ervaring in de keuken, kennis van alle werkzaamheden, bereidingen en recepten
• vakkennis en warenkennis
• kennis van de verschillende werkmethodes en organisatie, inzicht in samenhang werkzaamheden en tijdsplanning
• kennis van kosten en opbrengsten, prijsbewuste aanpak, administratie
• leiding geven, delegeren en controleren
• kennis van hygiëne en veiligheidsvoorschriften

——————–

 

VACATURE GEPOST OP 6 MAART 2022

Functieomschrijving

Om ons topteam te versterken, rekruteren we een gedreven en gepassioneerde kelner in vast of flexi verband.

Waarom willen we jou:

  • Je wil je gasten een toptijd bezorgen door jouw persoonlijke service. Het is voor jou geen job maar it’s a way of life.
  • Je bent een aangenaam persoon, vlot in de omgang en attent voor de mensen rondom jou.
  • Problemen los je op, uitdagingen ga je aan en klantentevredenheid geeft je een “wauw”-gevoel.
  • Je hebt mogelijk al kennis en/of ervaring in de sector, maar je hebt vooral veel zin om deze kans met beide handen te grijpen om, samen met het ganse team, van dit fantastisch horeca-verhaal een écht succes te maken.

SAMENGEVAT : Naast een teamplayer heb je liefde voor het vak, fierheid over jouw job en respect voor de gast!

Voor meer informatie surf je naar www.hemelhoeve.be.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Dienstverband: Voltijds, Onbepaalde duur

Maatregelen tegen het coronavirus:
Wij houden ons aan de geldende coronamaatregelen zoals het dragen van een mondkapje, het gebruik van alcoholgel, temperatuurmeting, enzovoort.

VACATURE GEPOST OP 6 MAART 2022

Functieomschrijving

Om van dit project een écht succes te maken gaan we voor een “topelftal” dat een feilloze bediening kan garanderen waarbij de gast bij zijn/haar vertrek uitkijkt naar een volgend “Hemelhoeve-verwenmoment”.

Om ons topteam samen te stellen rekruteren we gedreven en gepassioneerde team-players.

Waarom willen we jou:

  • Je wil je gasten een toptijd bezorgen door jouw persoonlijke service. Het is voor jou geen job maar it’s a way of life.
  • Je bent een aangenaam persoon, vlot in de omgang en attent voor de mensen rondom jou.
  • Problemen los je op, uitdagingen ga je aan en klantentevredenheid geeft je een “wauw”-gevoel.
  • Je voelt je goed in een gestructureerde en georganiseerde omgeving en met jouw inzet til je het ganse team tot een hoger niveau.
  • Je hebt mogelijk al kennis en/of ervaring in de sector, maar je hebt vooral veel zin om deze kans met beide handen te grijpen om, samen met het ganse team, van dit fantastisch horeca-verhaal een écht succes te maken.

—————-

TAKENPAKKET

  • Je staat in voor de mise en place achter de bar
  • Je voorziet voldoende stock in de frigo’s achter de bar en zorgt voor een ordelijke en duidelijke stockruimte
  • Je staat in voor het bereiden van zowel warme als koude dranken op bestelling
  • Na de service zorg je voor een ordelijke en nette bar

—————-

SAMENGEVAT : je hebt liefde voor het vak, fierheid over jouw job en respect voor de gast!

Voor meer informatie surf je naar www.hemelhoeve.be.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Dienstverband: Voltijds, Onbepaalde duur

Iets voor jou? Vul dan hieronder je sollicitatieformulier in!

Sollicitatieformulier

    SUCCES!

    Operation Hours
    OPEN: Tuesday through Saturday
    LUNCH: 11:30 a.m.–2 p.m.
    DINNER: 6–9:30 p.m.

    BOUNTY LOUNGE: Tuesday through Friday 11:30 a.m.–1 p.m. 6–8 p.m.
    Bellen