• Hemelhoeve, a match made in heaven!
  • T 03 346 66 66 | E info@hemelhoeve.be

TOPLOCATIE – TOPFOOD – TOPTEAM

Welkom in de Hemelhoeve

Een uniek horeca-project in het centrum van Brasschaat

A match made in heaven!

De Hemelhoeve is een begrip in Brasschaat en ver daar buiten. Na enkele jaren van leegstand en pop-up’s is het tijd om deze top-horecalocatie in het park van Brasschaat terug op de kaart te zetten … en hoe!

Met een concessie van 30 jaar gaan de initiatiefnemers voor een duurzame en lange termijn visie.

Geen zoveelste eet-en drankgelegenheid waarvan er evenveel komen als gaan, maar wel een kwaliteitsvol brasserie-concept met als topprioriteit de gasten een betaalbare service en uitstekende kwaliteit te garanderen waarbij “Hospitality”, in de meest brede zin van het woord, een evidentie is.

Om samen van dit project een écht succes te maken gaan we voor een “topelftal” dat een feilloze bediening kan garanderen waarbij de gast bij zijn/haar vertrek uitkijkt naar een volgend “Hemelhoeve-verwenmoment”.

Om ons topteam samen te stellen rekruteren we gedreven en gepassioneerde team-players voor volgende functies: hoofdkelners rangkelners hulpkelners barmedewerkers, en dit zowel in voltijds-, flexi – als studentencontract.

We kijken uit naar jouw CV en motivatie, zodat we je kunnen contacteren om samen te bekijken of jij de geknipte persoon bent om ons “topelftal” te vervoegen.

Tot binnenkort!

Het Hemelhoeve team

Hoeveel mensen zoeken wij nog?

23